Nieuws

Focus-Plus uitgeleverd aan MainPlus
2Grit-IT heeft Focus-Plus uitgeleverd aan MainPlus voor de volgende klanten.
Hier is gekozen om Focus-Plus in te zetten voor het gehele mutatieproces zowel voor klant als voor de intere organisatie om de werkzaamheden in beeld te brengen.

"Stadgenoot was al jaren op zoek naar een partij die middels een 'inspectie-module' ons proces van verhuur-mutatieonderhoud verder kon digitaliseren, vereenvoudigen en de grip op het proces vergroten. Met de implementatie zijn we in staat om tijdens de opname direct die informatie digitaal te verwerken die relevant is tijdens het verhuur-mutatieproces. Een aantal van deze voorbeelden zijn dat er tijdens de mutatie-opname de huurder digitaal geïnformeerd kan worden (voor- en eind-inspectie), digitaal kan ondertekenen, een volledige opdracht digitaal beschikbaar is voor de aannemer (inclusief bestek en begroting o.b.v. gekoppelde prijzenlijst) en dat de beschrijving gehuurde inclusief plattegrond digitaal kan worden aangepast zodat ons huurderdossier altijd up to date is. De basis vormde een business case waaruit blijkt dat de investering binnen 6 maanden is terugverdiend.

Uitgangspunt van de implementatie was hoe het proces van Stadgenoot via de inzet van automatisering het beste ondersteund kon worden."
- Piet van der Horst, directeur vastgoed van Stadgenoot

 © 2Grit-IT BV
Onderdeel van 2Grit-Holding UA