Wie zijn wij?

2Grit-IT levert online portal oplossing(en) voor bedrijven die het opnemen van onderhoudswerkzaamheden voor woonobjecten willen vereenvoudigen, optimaliseren en digitaliseren. Onze oplossing(en) is of zijn samen te stellen uit een breed spectrum van bestaande modules, die compleet te personaliseren zijn aan uw wensen. Daarnaast kunnen wij uw bestaande IT-systemen koppelen en/of maatwerk oplossingen ontwikkelen en integreren in de totaaloplossing.

Met ruim 24 jaar ervaring in diverse functies in de corporatiesector is in 2011 2Grit-IT opgericht. Directe aanleiding was het geven van een antwoord op die vragen die de corporatiesector (steeds meer) bezig houdt: beter inzicht in dagelijks onderhoudsproces, een efficiënter onderhoudsproces en kosten besparen.

Om hieraan tegemoet te komen heeft 2Grit-IT een applicatie ontwikkeld. Hiermee kunnen corporaties maar ook alle andere bedrijven in de vastgoedsector hun kostenmanagement verder professionaliseren. Naast het ontwikkelen, beheren en implementeren van onze apllicatie(s) adviseren wij corporaties en vastgoedondernemingen over het efficienter en effectiever inrichten van hun onderhoudsproces.

Naast advisering over het onderhoudsproces worden we inmiddels ook vaak betrokken bij de keuze van software en systemen en de invoering daarvan. Gezien onze ervaring zijn wij in staat tussen de eindgebruikers (de mensen op de werkvloer) en de afdeling automatisering en zodoende de wensen te vertalen naar de praktijk.© 2Grit-IT BV
Onderdeel van 2Grit-Holding UA